Jump to content

Display bug while driving vehicles


EngineerWho
 Share

Recommended Posts

EngineerWho

I'm running LEGO Island through the Rebuilder on a Windows 10 desktop. The only settings I've adjusted on the Rebuilder are for movement (including unhooking turning from the framerate).

 

My main problem is with the pixelated transitions that occur when you click on a vehicle or building. Once I'm sitting in the driver's seat of a car, the pixelated image remains so that I can't see where I'm going, or even if I'm moving. Anyone know how I can fix this?

 

Other problem, less important: When I try to adjust the resolution from the default 640x480 to my widescreen monitor, the game either crashes or doesn't display properly. I can deal with the stretched game screen, but playing in either true widescreen or in a 4:3 window would be ideal.

 

Thanks!

Link to comment
Share on other sites

berry-pepper-roni

-go to CONFIG

-switch "DirectX emulator" or whatever that is to "RGB Emulation"
that works for me 

 

for the 4:3 thing i don't really know. ask mattKC maybe??

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.